Disclaimer Foodvibess.com

Foodvibess.com publiceert teksten, afbeeldingen en dergelijke die door foodvibess.com en/of derde zijn aangeleverd. Foodvibess.com behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of te verwijderen, zonder daarover aan u te hoeven informeren.

Auteursrechten
Alle rechten zijn voorbehouden en eigendom van Foodvibess.com. Verspreiden van foto’s of kopiëren van teksten e.d. zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Foodvibess.com

Foodvibess.com schrijft recepten naar eigen ervaring en blijft eerlijk en transparant tegenover de lezers. De inhoud die op de website wordt aangeboden zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Bezoekers:

Heb je een vraag of opmerking? Twijfel niet en stuur gerust een mailtje naar enjoyyourownbeauty@outlook.com of vul het contactformulier in. Ik zal zo snel mogelijk proberen een mailtje terug te sturen.

Adverteren:

Heeft u interesse in een samenwerking of advertentie mogelijkheden? Neem dan contact met mij op via enjoyyourownbeauty@outlook.com.

Close
© 2021-2023 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close