Fab’s Eetoverzicht #1 – Weekmenu

142

Goedemorgen! De afgelopen week stond in het teken van gemak, dus er stonden niet te moeilijke gerechten op tafel. We aten o.a. verse spinazie en wraps met vissticks. Nieuwsgierig naar mijn eetoverzicht of zoek je inspiratie voor het avondeten? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram: @Foodvibes.nl of Pinterest?

Fab’s Eetoverzicht #1 – Inspiratie voor het avondeten

Maandag

We starten de week met gekookte aardappels, witte bonen in tomatensaus, een kipschnitzel en nog wat restjes groente. Simpel en voedzaam.

Dinsdag

Dinsdag hadden we geen zin in pasta, maar ook geen zin in aardappels. We besloten daarom te gaan voor gnocchi met chorizo in tomatensaus. Uiteraard moest daar ook een beetje Parmezaanse kaas over haha. Binnenkort plaats ik een lekkere variant met pesto op mijn blog!

gnocchi in tomatensaus

Woensdag

Verse spinazie, ik ben er dol op! Ik meng de spinazie altijd door mijn gekookte aardappels zoals je kunt zien. 😉 Prak jij de groente ook door de aardappels of eet je het liever los?

eetoverzicht

Donderdag

Donderdag was het echt warm en meestal heb ik dan geen zin om uitgebreid in de de keuken te staan. We aten hier gevulde wrap met vissticks, sla en ravigotesaus. Normaal maak ik deze wrap met spinazie, maar sla is ook goed te doen. Binnenkort online!

eetoverzicht

Vrijdag

Noedels eten wij eigenlijk niet zo vaak, dus het werd tijd om hier verandering in te brengen! Ik besloot er gelijk een recept van te maken en ik kan alvast verklappen dat je dit gerecht echt eens moet proberen.

De noedels zijn o.a. verrijkt met kip, kokosmelk, groente en verschillende kruiden.

eetoverzicht

Zaterdag

Zaterdag ben ik vergeten een foto te maken van het avondeten, oeps! We aten gevulde aardappel met spek en verder stond er een frisse salade op tafel. Het recept kun je hier vinden!

Zondag

Zondag hadden we beide geen zin om te koken, dus besloten we het eten simpel te houden. Ik schoof pitabroodjes en frietjes in de oven en bakte wat shoarma op. Een simpele en snelle maaltijd!

eetoverzicht

Hopelijk heb je wat inspiratie gekregen door dit eetoverzicht/weekmenu. Elke zondag kun je een nieuw weekoverzicht vinden op Foodvibess.com. Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close