Fab’s Eetoverzicht #25 – Weekmenu

158

Een weekmenu met lekkere recepten. Wat aten jullie de afgelopen week? Wij aten o.a. stamppot, pasta en ik maakte een heerlijke ovenschotel met broccoli. Tijd om het weekmenu van afgelopen week weer met jullie te delen. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

Ik ben stiekem wel nieuwsgierig of er meer mensen zijn die stamppot eten in de zomer? Ik ben dus zo’n persoon haha. Maandag maakte ik andijviestamppot met spekjes en rookworst. #smullen

weekmenu

Dinsdag

De gevulde wrap met vissticks, spinazie en ravigotesaus is hier erg geliefd. Een heel leuk recept voor de zomer of om eens te maken als lunch. Binnenkort plaats ik het recept!

weekmenu

Woensdag

Woensdag scheen de zon dus we konden lekker buiten genieten van ons avondeten. Eten jullie vaak buiten in de zomer? Ik maakte gehaktballen, kookte asperges en bakte aardappeltjes met wat gehakte champignons. Een simpele maaltijd kan zo lekker zijn!

Donderdag

Donderdag aten we deze heerlijke pasta pesto met kipballetjes. Het recept kun je binnenkort vinden op de site.

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag had ik niet veel op de planning staan en vond ik het tijd om een nieuw gerecht te proberen. Ik maakte deze ovenschotel met rijst, kip en broccoli. Een heerlijk recept dat ik in de toekomst zeker nog een keertje wil maken. Misschien ga ik het dan ook delen op de site!

weekmenu

Zaterdag

Tijd om rode curry met aardappelpuree te maken. Eén van mijn favoriete gerechten dat geschikt is op een drukke dag. Het gerecht is onwijs makkelijk om te maken en super lekker van smaak. Ik gebruik o.a. een pakje kokosmelk van 200 ml en een pakje rode curry van de Jumbo. Door de curry doe ik vaak wat champignons, ui, paprika en kip. #smullen

Zondag

Heb je vlees dat is overgebleven van de barbecue? Snij al dat vlees in stukken, bak in de pan en meng dit door je favoriete pasta met wat tomatensaus. Breng op smaak met een snufje zwarte peper en wat basilicum en je hebt een heerlijke pasta!

Dit was zo’n pasta die ik na de barbecue had gemaakt en had ingevroren. Ideaal op een zondag om te eten als je geen zin hebt om te koken!

weekmenu

Hopelijk heb je weer inspiratie gekregen van dit weekmenu. Wat heb jij de afgelopen week gegeten?

Meer inspiratie nodig voor het weekmenu? Klik dan op de onderstaande link!

Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close