Fab’s Eetoverzicht #29 – Weekmenu

136

Het is alweer een poosje geleden dat er een weekmenu online kwam. Helaas is het door alle ‘december’ drukte niet gelukt om wekelijks een eetoverzicht te plaatsen op Foodvibess.com. Inmiddels zijn we alweer 1 januari geweest, dus als eerste wil ik al mijn lezers een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! 🙂 Afgelopen week stonden er fijne maaltijden op tafel, lees je weer gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

Afgelopen maandag aten we verse spinazie met gekookte aardappels, gekookt ei en een krokante kipschnitzel. Simpel, maar wel één van onze favoriete snelle en fijne maaltijden.

Dinsdag

Een poosje geleden heb ik pandanrijst ontdekt en ik moet eerlijk schrijven dat ik hierdoor een grote fan van rijst ben geworden haha. De korrel is zacht en de rijst plakt niet na het koken, aanrader!

Dinsdag aten we kipballetjes in satésaus met rijst en sperzieboontjes. Dit recept wil ik nog een keertje uitwerken want het is echt heel erg lekker!

Woensdag

Woensdag aten we een tikje culinair, ook wel eens leuk! Ik kookte groene asperges, schoof wat aardappelkroketjes in de oven en bakte een gemarineerde varkenshaas. Ik besloot de varkenshaas in plakjes te snijden en deze in een kommetje met wat rucola te leggen. Alleen door de opmaak staat het al een stukje leuker op tafel. 😉

eetoverzicht

Donderdag

Als je me langer volgt dan weet je vast dat ik niet vaak met ‘pakjes’ kook, maar onlangs ontdekte ik Maggi Ovenschotel Zuurkool-crème fraîche met gehakt. Deze heerlijke ovenschotel kan ik echt aanraden en daarnaast is het ook geen moeilijke ovenschotel om te maken!

eetoverzicht

Vrijdag

Vrijdag maakte ik weer eens groene curry want dat was alweer een poosje geleden. Ook één van mijn favoriete recepten trouwens. Ik koop meestal één pakje Jumbo Boemboe Groene curry (95 gram) en één pakje kokosmelk á 200 ml.

Als eerste bak ik wat gesneden blokjes (gekruide) kip in een pan en als dit gaar is voeg ik nog een gesnipperde ui en wat paprika toe. Na 5 minuten voeg ik de groene curry en kokosmelk toe. Even goed roeren en je hebt een heerlijke romige groene curry!

Vaak serveer ik er nog wat sperzieboontjes bij en eten we het met rijst of aardappelpuree.

eetoverzicht

Zaterdag

Zaterdagavond aten we simpel, omdat er vaak in het weekend nog wel wat anders lekkers op tafel staat. Herkenbaar? We besloten daarom tomatensoep te maken en een eitje te koken.

eetoverzicht

Zondag

Zondag ben ik vergeten om een foto te maken van ons avondeten, oops! We aten stamppot met een gehaktbal, niet heel bijzonder, maar wel lekker!

Misschien vind je dit eetoverzicht ook leuk om te lezen?

Wat stond er afgelopen week op jouw weekmenu?

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close