Fab’s Eetoverzicht #5-Weekmenu

106

Goedemorgen! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog. Dit keer staat er weer een nieuw weekmenu klaar, zoals elke zondag, met verschillende gerechten. Lees je weer gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

We beginnen de week met een lekkere stamppot. Maandag regende het de hele dag, perfect weer voor Boerenkool! Ik serveerde spekjes en rookworst bij de boerenkool, heerlijk.

weekmenu

Dinsdag

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op risotto. Dinsdag wou ik een andere variant proberen en uiteindelijk maakte ik een recept met asperges en ham. Mega lekker en echt niet moeilijk om te maken. Ik zal het recept binnenkort uitwerken en plaatsen!

Woensdag

Woensdag maakte ik een snelle maaltijd die lekker en voedzaam is. Gebakken (gekruide kerrie) aardappeltjes met verse spinazie en nog een burgertje gewikkeld in spek.

Wat staat er standaard op jouw weekmenu?

weekmenu

Donderdag

Een half jaar geleden kocht ik een pakje Roti bij de Lidl. Aangezien dat pakje nog steeds in de kast stond, besloot ik het maar eens te gaan maken. Surinaamse roti met kip leek me echt super lekker, maar helaas viel het tegen. Ik vond het niet geweldig en de combinatie van aardappel en wrap is ook niet zo voor mij bestemd haha. Hou jij van Roti? 🙂

Vrijdag

Vrijdag aten we vegetarisch. Ik maakte een (koude) pastasalade met zongedroogde tomaat, feta, rucola, kappertjes, rode ui, paprika en pijnboompitten. Dit gerecht lijkt me ook heerlijk voor de zomer. Je kunt het van te voren maken en bewaren in de koelkast.

Verder aten we er nog Vegetarische Crispy Sticks bij van het merk Valess. Deze vonden we oprecht lekker en het was een ideale aanvulling bij de pastasalade.

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag is vaak een dag dat er meer wordt gesnoept aangezien het weekend is, herkenbaar haha? 😉

We hadden niet heel veel honger dus besloot ik een verse champignonsoep te maken. Daar aten we nog een restje pastasalade bij die over was van vrijdag. Lekker makkelijk!

Zondag

In het keukenkastje lagen nog een paar aardappels die nodig op moesten. Ik besloot er gevulde aardappel van te maken. Super lekker en helemaal niet moeilijk.

Ik schoof een lekkerbekje in de oven samen met de gevulde aardappels en na een kwartiertje konden we eten.

Hopelijk haal je weer wat inspiratie uit dit weekmenu. Meer inspiratie nodig voor het avondeten? Bekijk dan ook eens de andere weekmenu’s!

Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close