Ovenbroodjes met kaas en bacon

190

Ovenbroodjes met kaas en bacon zijn onwijs lekker als lunch, maar ook als snack! Wil je iets makkelijks maken en niet te lang in de keuken staan? probeer dan deze ovenbroodjes met kaas en bacon waar je maar een paar ingrediënten voor nodig hebt. Deze ovenbroodjes kan ik oprecht aanraden en ze zijn ook nog eens snel klaar. Nieuwsgierig naar het recept? Lees dan snel verder.

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Ovenbroodjes met kaas

Ovenbroodjes met kaas en bacon

Ovenbroodjes met kaas en bacon zijn onwijs lekker als lunch, maar ook als snack! Wil je iets makkelijks maken en niet te lang in de keuken staan? probeer dan deze ovenbroodjes met kaas en bacon waar je maar een paar ingrediënten voor nodig hebt. 
Porties 4 mini pistolets
Totale tijd 25 min

Ingrediënten

  • 4 mini pistolets
  • paar plakjes kaas
  • paar plakjes bacon
  • scheutje curry
  • handje fijngesneden ijsbergsla
Auteur: Foodvibess
Gang: bakrecepten, lunch
Trefwoord: bacon, curry, kaas, ovenbroodjes

Bereidingswijze voor ovenbroodjes met kaas en bacon

Schuif als eerste de broodjes 5 minuten in een voorverwarmde oven op 150 á 160 graden. Haal de pistolets na 5 minuten uit de oven en laat deze eventjes afkoelen.

Snij vervolgens de broodjes open en smeer aan beide kanten een dun laagje curry. Leg daarna twee plakjes kaas en bacon tussen het broodje. Schuif nu de broodjes nogmaals in de voorverwarmde oven en bak ze in 7 á 8 minuten mooi bruin.

Zijn de broodjes klaar? Laat deze dan nogmaals heel even afkoelen en snij ondertussen de sla. Beleg de broodjes met wat fijngesneden sla en maak af met een klein laagje curry.

Misschien vind je dit recept ook leuk ?

Ovenbroodjes met kaas

Eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept




Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close