Over mij

Welkom en wat leuk dat je op deze pagina hebt geklikt. Ik ben Fabienne (24) en woon in Friesland samen met mijn vriend en 4 lieve cavia’s. Sinds 2018 blog ik op Enjoyyourownbeauty.nl en plaats ik vier keer in de week een artikel. Op deze blog kun je content lezen over beauty, lifestyle, fashion, recepten en persoonlijke artikelen.

In 2020 ben ik gestart met een HBO opleiding Toegepaste Psychologie en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn met mijn blog. Verder ben ik dol op koken en vind ik het erg leuk om nieuwe producten te proberen. Omdat koken altijd al een grote passie is geweest heb ik besloten om de recepten te delen op nieuwe blog genaamd: Foodvibess.com. Het is uiteindelijk een onderdeel van Enjoyyourownbeauty.nl, maar dan op een speciaal plekje! Meer lezen over Foodvibess.com? Klik hier: Over Foodvibess.com

Foodvibess.com

Hoe is mijn blog ontstaan ?

Toen ik jonger was had ik al veel interesse in beauty, maar ook in koken. Als kind probeerde ik regelmatig nieuwe producten en volgde ik andere bloggers. Ik vond dit destijds altijd zo leuk om te volgen en op de hoogte te blijven van nieuwe merken.

Uiteindelijk besloot ik in 2018 zelf met een blog te starten en wat was dat spannend zeg! Ik ben nog altijd heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik vind het vooral heel leuk dat ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn blog en andere mensen kan inspireren.

In 2020 schreef ik mijn blog in bij de Kamer van Koophandel. Mijn blog was enorm gegroeid waardoor het mogelijk was om hier mijn werk van te maken.

Ik werk nog steeds elke dag met plezier aan mijn blog en ik schrijf over veel verschillende onderwerpen. Je kunt o.a. artikelen verwachten op het gebied van beauty, maar je kunt hier ook heerlijke recepten, handige tips, persoonlijke artikelen, reizen, lifestyle en soms leuke fashion artikels vinden.

Naast mijn blog ben ik ook actief op social media en hou ik regelmatig leuke winacties op Instagram. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen klik dan op de linkjes hieronder.

Wilt u contact met mij opnemen of heeft u interesse in een samenwerking? Bezoek dan mijn samenwerken/Adverteren pagina.

Veel leesplezier!

Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close