Fab’s Eetoverzicht #12 – Weekmenu

108

Tijd voor een nieuw weekmenu! Inmiddels staan er alweer heel veel items online! Mocht je dus meer inspiratie nodig hebben, bezoek dan ook eens de andere weekmenu’s! Lees je gezellig mee?

Psst. volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

De maandag starten we vaak gezond met een stamppot. Dit keer werd het hutspot met een gehaktbal, lekker! Ik hakte een rode peper in stukjes en bakte extra uitjes die ik door de hutspot roerde. Een geslaagde maaltijd en weer eens iets anders. <3

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag aten we broccoli met vissticks en aardappelpartjes. Simpel maar lekker! Uiteraard moest daar een beetje appelmoes bij voor de broccoli haha. ;p

weekmenu

Woensdag

Wat doe je op een drukke dag? Een restje uit de vriezer halen en dit opwarmen haha! Super handig en echt een gouden tip om toch ‘gezond’ te eten. Ik kookte een eitje bij de macaroni en serveerde er wat plakjes komkommer bij. #smullen!

weekmenu

Donderdag

Ook deze andijviestamppot was een restje uit de vriezer. Altijd handig om een klein voorraadje te hebben haha. Ik hoefde alleen even de rookworst op te warmen en de spekjes te bakken. Ideaal.

Vrijdag

Tijd om te snacken! Vrijdag hielden we het makkelijk en deelde we een halve pizza hawaii en schoof ik nog wat kip in de oven. #weekendvibes

Zaterdag

Zaterdag besloten we nog een keertje te gaan gourmetten. We hielden het simpel en maakte de restjes vlees en groente op. Lekker spontaan!

Zondag

Zondag aten we spaghetti met een saus van spinazie. Deze gaan we vaker eten! Ik maakte de saus met spinazie, roomkaas, spekjes, ui en rode paprika. Super lekker!

Hopelijk vond je dit weekmenu leuk om te lezen en heb je er weer wat inspiratie uit kunnen halen. Tot volgende week! Mocht je meer inspiratie zoeken voor het avondeten, klik dan ook eens op de onderstaande link!

Tot volgende week zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close