Fab’s Eetoverzicht #10 – Weekmenu

107

Goedemorgen! Vandaag wil ik graag weer een nieuw weekmenu met jullie delen! De afgelopen week stonden er verschillende gerechten op tafel waaronder pasta, stamppot en een heerlijke ovenschotel! Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

We starten de maandag met stamppot, boerenkool, spekjes en een rookworst. Yummie! <3

Dinsdag

Dinsdag aten we gevulde pasta met zelfgemaakte tomatensaus. Super lekker en gezond! Het recept kun je vinden op mijn blog en ook op mijn Youtube-kanaal.

Woensdag

Zoals jullie weten is onderstaand echt één van mijn favoriete maaltijden. Gebakken aardappels, groente en een stukje vlees. Dit keer werd het broccoli met gekruide (kerrie) partjes en gemarineerde kip met bacon.

Donderdag

Donderdag kookte Daniel deze lekkere ovenschotel! De ovenschotel was o.a. verrijkt met prei, gehakt, ui en appel.

Vrijdag

Tijd om de restjes groente op te maken! Ik maakte een soort roerbak met gebakken gnocchi, snijboontjes, ui, paprika en pesto. Verder moesten de maiskolven ook nodig op, dus deze kookte ik en ik bakte nog gepaneerde kiphaasjes. #smullen

Zaterdag

Het weekend aten we gevulde pompoensoep met linzen en gehaktballetjes. Ik schoof een ovenbroodje in de oven en ik bakte nog twee kipschnitzels, want deze moesten ook op. Soms loopt de planning even iets anders haha.

Zondag

Zondag maakte ik vegetarische Kip Pilav met rijst. Dit recept is van lekker en simpel, maar helaas vonden we het niet helemaal goed gelukt omdat we het erg pittig vonden. Jammer!

Meer weekmenu’s lezen? Klik dan eens op de onderstaande link.

Tot volgende week zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close