Fab’s Eetoverzicht #15 – Weekmenu

111

Het is weer zondag, dus tijd om een nieuw weekmenu te delen! De afgelopen week stonden er lekkere en makkelijke maaltijden op tafel. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

We beginnen de week met verse spinazie met gebakken aardappeltjes en spekjes. Verder aten we er nog een gekookt eitje bij en een saté schnitzel. #smullen

Dinsdag

Dinsdag kookte Daniel pasta carbonara. Dit gerecht wordt officieel gemaakt met spaghetti, maar wij aten het met tagliatelle. Mega lekker, dus dit gerecht gaan we vaker eten! <3 Omdat dit gerecht zonder groente is, aten we er nog wat losse bloemkool bij.

Woensdag

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen held ben in het maken van hutspot, maar dit keer was het echt zo goed gelukt haha. #yes!

Ik bakte extra ui i.p.v. koken en ik deed er 1 gesnipperde rode peper door. Zo kreeg de hutspot iets meer pit. Aanrader. 😉

weekmenu

Donderdag

Donderdag aten we nogmaals de ovenschotel met bugles. 

weekmenu

Vrijdag

In de koelkast lagen nog spekjes die ook nodig op moesten. Tsja.. aangezien de pasta carbonara de vorige keer zo lekker was, was de keus snel gemaakt wat we met die spekjes gingen doen haha. <3

Weekmenu

Zaterdag

Zaterdag werd het tijd voor Hollandse pot! Gekookte snijbonen met een gehaktbal en ik bakte dit keer (grote) krieltjes. Een aanrader als je weer eens iets anders zoekt dan aardappelschijfjes e.d.

Zondag

Zondag probeerde ik een nieuw recept van leukerecepten.nl. Dit was de romige rijstschotel met kip. Zelf deed ik er nog een extra broccoli door, zodat er net iets meer groente in verwerkt zat. Een fijne schotel!

weekmenu

Meer inspiratie nodig voor het avondeten? Klik dan op de onderstaande link!

Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close