Fab’s Eetoverzicht #16 – Weekmenu

139

Goedemorgen! Het is weer tijd om alle gerechten van afgelopen week met jullie te delen. We aten o.a. een hele lekkere vegetarische lasagne met stokbrood en risotto met champignons. Benieuwd wat er op mijn weekmenu stond? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

Maandag kookte ik de vegetarische risotto met champignons, echt een aanrader als je ooit eens risotto wilt maken! De risotto vulde we aan met vissticks, smullen!

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag maakte we de restjes op en hielden we het simpel. Even wat aardappels schillen, snijden en bakken. Verder aten we er weer vissticks bij met salade. Ook deed ik nog wat stukjes champignons door de aardappeltjes en bracht ik alles op smaak met wat peper en zout. Aanrader!

weekmenu

Woensdag

Wist je dat rode curry ook heel lekker is met aardappelpuree i.p.v. rijst? Daar kwamen we woensdag achter haha. Door de curry deed ik blokjes kip, ui, en champignons. Verder aten we er verse haricots bij. Een geslaagde maaltijd!

weekmenu

Donderdag

Donderdag hielden we een Italiaanse avond en aten we lasagne met stokbrood en aioli. Ik mis het stiekem toch wel een beetje om niet uit eten te kunnen gaan. Dit was een goede oplossing en ook nog eens heel gezellig. <3

weekmenu

Het recept van deze lasagne wil ik binnenkort met jullie delen! Deze variant is ontzettend lekker en romig met spinazie en ricotta. Coming soon!

Vrijdag

Nog een hele fijne pasta is die van Knorr Kipfilet Romana. Simpel om te maken. Ik voeg zelf 150 ml kookroom toe i.p.v. 250 anders wordt de pasta wel erg nat. Tip!

Zaterdag

Zaterdag bleven we spontaan bij mijn ouders eten en aten we chinees! #genieten. Hou jij van chinees? <3

Zondag

Zondag kookte ik niet en aten we de vegetarische gehaktballen en hamburgers van Meatless Farm die ik al eerder had bereid i.v.m. een samenwerking. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat beide vleesvervangers erg lekker waren.

Wat stond er op jouw weekmenu ?

Mocht je meer inspiratie zoeken voor het avondeten, klik dan ook eens op de onderstaande link!

Tot volgende week zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close