Fab’s Eetoverzicht #19 – Weekmenu

119

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuw weekmenu. Afgelopen week aten wij verschillende gerechten die ik graag met jullie wil delen. Hopelijk krijg je weer wat leuke inspiratie door dit weekmenu. Lees je gezellig mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

Maandagavond aten we stamppot boerenkool met spekjes en rookworst. Smullen!

Weekmenu

Dinsdag

Eén van mijn favoriete pasta’s op dit moment is Carbonara. Een hele romige en smaakvolle pasta. Het gerecht is snel klaar en is ideaal om te maken op een drukke dag. Binnenkort zal ik dit recept op mijn blog plaatsen, love it!

Weekmenu

Woensdag

Woensdag was het tijd voor salade, gebakken aardappeltjes met champignons kipsaté schnitzel. Wij eten de schnitzels met saté regelmatig, deze zijn van de Jumbo.

Tip voor variatie: Hak een aantal overgebleven champignons en bak deze kort mee met de aardappeltjes. Even op smaak brengen met een snufje zwarte peper en zout. Super lekker!

Weekmenu

Donderdag

Het was alweer een tijdje geleden dat we rijst hadden gegeten met broccolisaus. Je maakt de saus o.a. met verse broccoli, bloem en kruiden. Gezond en erg smaakvol. Bij de rijst serveerde ik nog 3 mini loempia’s uit de oven.

Weekmenu

Vrijdag

Vrijdag maakte ik zelf weer eens gehaktballen. We aten er gekookte snijboontjes bij met gebakken krieltjes en een gekookt ei. Ook besloot ik nog wat ringen ui te bakken met wat overgebleven champignons. Een zeer geslaagde maaltijd. 🙂

Weekmenu

Zaterdag

Zaterdagavond speelde we spelletjes en maakte we verschillende hapjes. Koken deed ik dus niet, ook wel eens lekker. <3

Zondag

Bobotie aten wij vroeger heel vaak. Ik maakte het destijds met een pakje van Knorr, super lekker!

Wat is jouw favoriete gerecht van Knorr?

Hopelijk vond je dit weekmenu leuk om te lezen of heb je er inspiratie uit kunnen halen. Zie ik je volgende week terug?

Zoek je meer inspiratie voor het avondeten? Klik dan hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close