Fab’s Eetoverzicht #22 – Weekmenu

126

Zoek je een lekker en simpel weekmenu? Dan is dit weekmenu een goede inspiratie. Nieuwsgierig wat afgelopen week bij ons op tafel stond? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

Maandag aten we een heerlijke andijviestamppot met een zigeunerschnitzel en nog wat extra gebakken ui en wat champignons. Deze moesten nodig op, dus een goede aanvulling. <3

Weekmenu

Dinsdag

Heb je zin in lasagne? Probeer dan eens deze heerlijke lasagne met spinazie! Het is een vegetarisch recept en de smaken zijn zo lekker in dit gerecht waardoor je vlees niet mist. <3

Weekmenu

Woensdag

Een simpele en favoriete maaltijd is hier: gebakken aardappelschijfjes met spekjes, gekookte spinazie, gekookt eitje en een kipsaté Schnitzel.

Weekmenu

Donderdag

Wij zijn dol op pasta carbonara, zeker de variant met tagliatelle i.p.v. spaghetti. Tagliatelle is wat zachter waardoor wij het gerecht nog lekkerder vinden. Het recept kun je binnenkort vinden op mijn blog.

Weekmenu

Vrijdag

Daar was onze favoriete maaltijd weer! Rode curry met gekookte snijbonen, ei en rijst. Smullen!

Zaterdag

Een ovenschotel met rookworst. Het was alweer een poosje geleden dat we dit gerecht hadden gegeten. Het recept is niet moeilijk om te maken en je hebt een heerlijk gerecht op tafel staan.

Zondag

Van zondag heb ik helaas geen foto gemaakt. Oeps!

Een lekker en simpel weekmenu was het de afgelopen week. Hopelijk vond je het leuk om dit weekmenu te lezen. Meer inspiratie nodig? Klik dan eens op de onderstaande link!

Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close