Fab’s Eetoverzicht #24 – Weekmenu

166

Elke zondag deel ik een nieuw weekmenu op mijn blog en afgelopen week stonden er weer fijne gerechten op tafel. Van pasta tot aardappels. Mocht je inspiratie zoeken voor het avondeten of vind je het leuk om kijkje te nemen, lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

Maandag starten we met krieltjes, broccoli en een varkenssaucijs. Een prima maaltijd na een drukke dag als je het mij vraagt. 😉

Weekmenu

Dinsdag

Pasta Carbonara is nog steeds één van mijn favoriete maaltijden. Het gerecht is snel klaar en je hoeft niet uitgebreid te koken, love it.

Weekmenu

Woensdag

Woensdag stond er verse spinazie op het menu met gebakken aardappelschijfjes en een lekkere Saté Schnitzel. Wat kook jij vaak als je een drukke dag hebt gehad?

Weekmenu

Donderdag

Heb jij wel eens de vegetarische lasagne met spinazie gemaakt? Onwijs lekker van smaak ondanks dat dit gerecht zonder vlees is. Klik hier voor het recept: Lasagne met spinazie en ricotta.

Weekmenu

Vrijdag

Vrijdag aten we nog een hele lekkere pasta, namelijk romige pasta pesto met kipballetjes en champignons. Mega lekker en ook dit gerecht moet je echt een proberen haha. Niet moeilijk om te maken en heerlijk van smaak! Binnenkort online!

Zaterdag

Na twee dagen pasta werd het tijd voor aardappels. Helaas waren de aardappelschijfjes een beetje verbrand. Oeps, kan gebeuren natuurlijk. ;p

Verder aten we gekookte snijboontjes en gemarineerde kip.

Zondag

Zondag probeerde ik een nieuw recept en wat was dat goed gelukt zeg! Helaas kan ik het recept niet meer vinden, maar het was een soort kipsalon, maar dan met shoarma en knoflooksaus.

weekmenu

Dit was een lekker en simpel weekmenu van afgelopen week. Hopelijk heb je er wat inspiratie van gekregen! Wist je dat ik alle gerechten die ik op mijn blog plaats ook deel op mijn Instagram @Foodvibes.nl? Mocht je het leuk vinden dan kan je me daar volgen, zo blijf je altijd op de hoogte. 😉

Tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close