Fab’s Eetoverzicht #4 – Weekmenu

104

Tijd om weer een nieuw weekmenu te delen. Hopelijk krijg je weer wat meer inspiratie door dit artikel of vind je het leuk om gewoon even te loeren. Lees je mee?

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

We beginnen de maandag met gebakken aardappels, koude broccolisalade en kippenpoten uit de oven. Makkelijk, voedzaam en ook nog eens heel erg lekker. 

weekmenu

Dinsdag

Lasagne bolognese, zo lekker! Een paar weekmenu’s geleden vertelde ik al dat ik dit recept een keertje wil delen, maar dat is er nog niet van gekomen.

Ik maak de lasagne o.a. met gehakt, champignons en bechamelsaus. Heerlijk romig en echt heel makkelijk om te maken! Het recept zal ik binnenkort uitwerken.

Woensdag

Tijd voor stamppot! We aten woensdag andijviestamppot met een gehaktbal, die meer lijkt op een hamburger haha. Aangezien ik niet zo’n zin had om lang in de keuken te staan, besloot ik hem plat te maken. Gaart iets sneller en de smaak blijft hetzelfde.

weekmenu

Donderdag

Dit recept is ook onwijs lekker en makkelijk! In de ovenschotel zit o.a. een mengsel van romige spinazie en kip. Aanrader!

Vrijdag

Macaroni zie je niet heel vaak terug in de weekmenu’s, vraag me niet waarom want ook dit is hier geliefd haha. 😛

Dit keer een macaroni in tomatensaus, salami, champignons, paprika en ui. Voor de tomatensaus gebruik ik altijd een pakje gezeefde tomaten.

Zaterdag

Zaterdag was het tijd om lekker te gaan barbecueën. Aangezien de groene asperges niet meer verkrijgbaar zijn, in deze tijd van het jaar, besloot ik hetzelfde recept te proberen, maar dan met haricots. Erg lekker!

weekmenu

Zondag

Eten jullie wel eens een omelet als avondeten? We aten zondag spinazie-omelet. Het ei is o.a. gevuld met blokjes aardappel, spinazie, ui en knoflook. Serveer het ei op een lekker ovenbroodje, strooi er wat zout op en je hebt een heerlijke avondmaaltijd!

Meer inspiratie nodig? Klik dan op de onderstaande link!

Tot volgende week zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close