Fab’s Eetoverzicht #3 – Weekmenu

122

Tijd voor een nieuwe ronde met inspiratie. Afgelopen week stond er weer genoeg lekkers op tafel. Benieuwd naar ons weekmenu? Lees dan snel verder.

Psst. Volg jij me al op Instagram @Foodvibes.nl of Pinterest ?

Maandag

We beginnen de maandag met een nieuw recept. Ik maakte een verse saus van spinazie en avocado die we aten met tagliatelle. Lekker en ook geschikt om vegetarisch te maken. Binnenkort komt het recept online!

weekmenu

Dinsdag

Dinsdag was het erg warm dus je snapt vast dat ik geen zin had om uitgebreid te koken haha. We aten daarom onze favoriete wrap met vissticks. Super lekker, fris en makkelijk.

Woensdag

Tijd voor een Hollandse hap! Verse spinazie met gekookte aardappels en verse kibbeling. De kibbeling schuif ik altijd in de oven, lekker makkelijk.

weekmenu

Donderdag

Dit recept komt binnenkort online. We aten hier noodles met een sausje van kerrie, kip en groente. Yummie!

weekmenu

Vrijdag

Vrijdag vierde we de verjaardag van familie en bestelde we pizza. Ik koos voor een pizza met salami, ham, bacon, kaas, rode ui en paprika. Een geslaagde maaltijd, maar helaas kreeg ik de pizza niet helemaal op haha. :p

weekmenu

Zaterdag

Zaterdag maakte ik een variatie van het recept: Rijst met broccolisaus en kip. Ik besloot de broccolisaus op de bodem van een ovenschaal te doen en daar aardappelschijfjes op te leggen. Als laatste strooide ik geraspte kaas over de aardappels en schoof ik de schotel nog 10 minuten in de oven. Een geslaagde maaltijd en leuk om eens te variëren met mijn recepten.

Zondag

Lasagne is echt één van mijn favoriete maaltijden. Sinds een poosje maak ik het zelf, zonder pakjes. Mega lekker, romig, makkelijk en de lasagnebladen worden ook goed zacht. Binnenkort zal ik het recept uitwerken en op mijn blog plaatsen. 😉

Meer inspiratie nodig voor het avondeten? Klik dan op één van de onderstaande weekmenu’s.

Fijne zondag en tot volgende week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like
Close
© 2021-2022 Foodvibess. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Check de disclaimer.
Close